Nieuwe velden en nieuwe naam

23 March 2022

Het jaar 2021 gaat de boeken in als een historisch jaar. Naast dat we afscheid hebben genomen van de oude naam HSV Phoenix, zijn we ook verhuisd naar Sportpark Dijnselburg. In samenwerking met de Gemeente Zeist, KNBSB en de WBSC hebben we daar twee prachtige softbalvelden weten te realiseren. De velden beschikken beide over wedstrijdverlichting, tribune, dugouts en een bullpen. We zijn zeer blij dat wij vanaf nu gebruik kunnen gaan maken van deze fantastische velden waar wij met veel plezier vele wedstrijden, toernooien en activiteiten gaan houden.

De naam HSV Phoenix is ook niet meer: sinds 1 januari heet de club Firebirds BSC. Dit omdat er in Zeist nog een andere sportvereniging zit met dezelfde naam. Dit schepte te veel verwarring. Ook met de nieuwe naam en de daarbij horende tenues zijn wij erg blij.